Ciupercile, telina si usturoiul sunt principalele ingrediente ale acestei supe si tot ele o fac foarte usor de preparat, fiind ideala pentru zilele cand va grabiti si nu vreti sa petreceti foarte mult timp in bucatarie ;)
Ingrediente pentru 4 portii:
- 350g ciuperci proaspete (eu am folosit champignon)
- 4 tije de telina
- 3 catei de usturoi
- 45ml vin alb
- 750 ml supa de pui
- 1 lingurita nucsoara
- sare si piper dupa gust
Pentru inceput spalati si taiati ciupercil, telina si usturoiul. Puneti-le impreuna cu vinul intr-o oala si fierbeti la foc mic timp de 30-40 de minute, amestecand din cand in cand. Cand s-au fiert, pasati-le cu un blender impreuna cu jumatate din candidataea de supa; la final, turnati restul de supa, nucsoara, sare si piper dupa gust si dati intr-un clocot.
Supa obtinuta poate fi servita calda, impreuna cu cateva frunze de telina pentru a-i da culoare :)
Pofta buna! ;)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu