Aceasta salata este ideala ca aperitiv, printre alte bunatati, atunci cand vreti sa ii faceti o surpriza sotului sau aveti de pregatit un pranz pentru prieteni. :)
Ingrediente:
- 750g cartofi
- 75ml lapte batut
- 2 linguri maioneza
- 1 lingura de mustar
- 1 lingura de mustar boabe
- 1 lingura otet alb
- 1/2 lingurita zahar
- 1 lingura seminte mac
- 2 morcovi medii
Curatati cartofii, taiati-i in bucatele (mici cam cat o imbucatura) si fierbeti-i timp de 15-20 de minute sau pana cand sunt complet patrunsi. Aveti grija sa nu ii fierbeti prea mult, altfel se vor sfarama. Intre timp, radeti morcovii si preparati sosul: intr-un castronel amestecati restul de ingrediente pana obtineti un sos omogen. Apoi, intr-un castron mare puneti cartofii scursi, morcovii si sosul; amestecati-i usor cu o lingura si pastrati la rece salata astfel obtinuta.
Intregul procedeu nu ar trebui sa dureze mai mult de 30-40 de minute, iar astfel veti avea timp sa va ocupati si de alte preparate. ;) Spor!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu